در حال بارگذاری ...
  • غذاهای محلی استان کهگیلویه و بویراحمد

                  بیلهر پلو یاسوج             

     

    نام غذا بیلهر پلو یاسوج
    شهر یاسوج
    گروه پلو
    مواد لازم کنگر  500 گرم
    گوشت مرغ  300 گرم
    پیاز داغ عسلی 3 قاشق سوپخوری
    برنج  4 فنجان
    زردچوبه  قدری
    فلفل  قدری
    نمک  قدری
    طرز تهیه کنگرها را پاک کرده و خرد می کنیم و کمی در روغن تفت داده و با پیاز سرخ شده و گوشت سرخ شده و پخته شده مخلوط می کنیم و لابه لای برنج صاف شده می ریزیم و دم می گذاریم , مقداری زعفران و روغن آبگرفته روی برنج می دهیم تا دم بکشد .
    نکات کنگرها را پاک کرده و خرد می کنیم و کمی در روغن تفت داده و با پیاز سرخ شده و گوشت سرخ شده و پخته شده مخلوط می کنیم و لابه لای برنج صاف شده می ریزیم و دم می گذاریم , مقداری زعفران و روغن آبگرفته روی برنج می دهیم تا دم بکشد .
    توضیحات -
    منبع وبلاگ گروه آشپزی